L.O.C. udsender Greatest Hits og tager på turné

L.O.C. udsender Greatest Hits og tager på turné

Den 28. oktober 2016 er det 15 år siden, L.O.C. udsendte sit debutalbum ”Dominologi”. Det markerer den populære rapper med fire koncerter i landets fire største byer og et nyt dobbelt best of-album, der bærer titlen ”Anno XV”. "Anno XV" er en opsamling med 27 hits, der spænder over hele L.O.C.'s karriere og udkommer på jubilæumsdagen 28. oktober. Dertil har han indspillet tre helt nye sange, inklusive den nye single ”Ti fod høj”, som udkom i fredags.

L.O.C. vil fremføre de i alt 30 sange på albummet i deres fulde længde ved fire koncerter:

30. november: København, Falconér Salen
1. december: Odense, Arena Fyn
2. december: Aalborg, Aalborg Hallen
3. december: Aarhus, SCC

Forsalget til de fire koncerter starter onsdag d. 31. august kl. 10:00 via L.O.C.'s hjemmeside.

L.O.C. har gennem hele karrieren turneret intensivt, indspillet mere end 200 sange, blandt andet hittene "Undskyld", "Frk. Escobar", "Du gør mig...", "Ung for evigt", "XxxCouture", "Momentet" og "Diva" og har markeret sig med blandt andet "Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1", som han udsendte i 2012 på eget selskab, SGMD (SelvgjortMillionærDrøm) og indgik i kommercielt samarbejde med teleselskabet TDC. Han slog derefter rekord, da det blev det mest downloadede album i dansk musikhistorie med mere end 240.000 eksemplarer. Den kommende opsamling udgives dog på det til lejligheden genoplivede pladeselskab Virgin Records Danmark, som også udsendte hans første udgivelser.

L.O.C. gav torsdag den 25. august koncert på Byparken i Aarhus i forbindelse med den uofficielle åbning af Aarhus Festuge. Koncerten viste en L.O.C. i topform ifølge GAFFAs anmelder Silke Høj Christensen, der tildelte L.O.C. de maksimale seks stjerner og blandt andet skrev:

"L.O.C. er ikke den store taler – i aften er ingen undtagelse, og der er ikke mange pauser i aftenens sætliste til at bruge på sniksnak. Han spørger dog os pænt, om han ikke må spille sit eget yndlingsnummer, V.S.S.B., og selvom nummeret ikke er et radiohit, så brænder stemningen alligevel ikke ud. På et nummer som dette viser han, hvilken rutineret, knivskarp rapper han efter så mange år i branchen er. Nummeret er nærmest et langt episk digt, og der går fortælling i sangen – men sjovt er det at betragte, hvordan publikum decideret står intenst og lytter til teksten. Ikke mange synger med – men de lytter. Og den luft, rapperen har på sin stemme, og den præcision han arbejder med, viser, hvorfor han er landets bedste rapper."

Læs hele anmeldelsen her.

Varm op med den nye single "Ti fod høj" her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA