x

Lewis Capaldi udgiver ny ep

Lewis Capaldi udgiver ny ep

Den store skotske sangstemme udkommer med ep'en, der indeholder flere versioner af "Bruises"-singlen

Lewis Capaldi giver udsolgt koncert i Danmark når han spiller i Forum Black Box den 10. november og har nu udgivet ep’en Bruises.

– En god sang, er en god sang, når man kan fjerne al produktion, bare spille den på et klaver – og så er det stadig en god sang, fortæller 22-årige Capaldi, der for alvor er blevet verdenskendt med singlen “Someone You Loved”.

LÆS OGSÅ: Se Lewis Capaldis hjerteskærende “Someone You Loved”-video

– “Bruises” tager udgangspunkt i bruddet – mellem venner, kærester, familie. Øjeblikket, hvor man indser, at man nok ikke skal ses igen. Men med ”Bruises” mener jeg ikke kun dårlige oplevelser, men steder og episoder i livet, som har efterladt et mærke – ikke et ar, men noget, som man med tiden måske kan rette op på igen, forklarer den skotske sangstjerne om den nye ep.

Lewis Capaldi uploadede i sin tid selv “Bruises”-singlen på Spotify, og blev den første usignede kunstner til at runde 45 millioner streams. Nu genudgives singlen i nyindspilninger og udkommer på ep fra Capaldi, hvor originalen allerede har over 210 millioner streams.

LÆS OGSÅ: Nedbarberet og nøgent – hjertesorger på skotsk

Debutalbummet Divinely Uninspired to a Hellish Extent udkom tidligere i år og blev kvitteret med fire stjerner af vores anmelder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA