x

Tidligere New York-borgmester kritiserer Beyoncé efter MTV VMA-optræden

Tidligere New York-borgmester kritiserer Beyoncé efter MTV VMA-optræden

Den tidligere borgmester i New York City Rudy Giuliani kritiserer Beyoncé efter hendes optræden til MTV VMA, hvor hun satte fokus på politiets skyderier mod den afroamerikanske befolkning i USA. Pop-dronningen høster ellers store roser for sit 15 minutter lange medley, bestående af sange fra hendes nyeste, visuelle album "Lemonade". Men den tidligere borgmester uddeler ikke ligefrem roser til Beyoncé efter hendes optræden.

Du kan læse GAFFAs anmeldelse af "Lemonade" her. 

Specielt passagen med sangen "Pray You Can Catch Me", hvor gruppen af baggrundsdansere falder om én for én, mens en rød prik er markeret på dem, hvilket skal associeres med skud, bliver kritiseret af Giuliani. "It’s a shame; it’s a shame" siger han i et interview til Fox News' Fox & Friends.

Du kan se hele interviewet i videoen herunder.

Rudy Giuliani havde fem onkler og to fætre, der alle tjente som politimænd, hvoraf den ene fætter blev dræbt i tjeneste, og han mener derfor ikke, at han er den rigtige person til at kommentere pop-dronningens optræden.

Den tidligere borgmester hævder dog, at han har reddet flere menneskeliv end nogen af de optrædende ved søndagens awardshow. "Jeg stod i spidsen for den største og bedste politienhed i verden, nemlig New York Police Department. Og jeg har reddet flere sorte liv end nogen af dem på scenen ved at forebygge kriminalitet - og i særdeleshed mord - med 75%, hvor fire- eller fem tusinde af dem har være afroamerikanske unge, som er i live i dag, fordi jeg genindsatte en styrke, der ellers ikke havde været aktiv i 35 år," siger den tidligere borgmester i interviewet. 

Medvært på showet Brian Kilmeade svarede dog lidt igen på Giulianis beskyldninger og sagde, at Beyoncé er en ekstrem populær og betydningsfuld kunstner, så når hun sætter fokus på sagen, bliver den nærmest hørt langt ind i den næste generation. 

Giuliani har tidligere kritiseret popstjernen Beyoncé, da hun optrådte i Super Bowl Halftime Show iført kostumer, der synes at være inspireret af terrorgruppen Black Panthers. Denne ekskapade kaldte Guiliani "en platform til at angribe politibetjente". 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA