Premiere: Dúné præsenterer ny single, musikvideo og udgivelsesdato for deres kommende album


Det danske band Dúné har netop udgivet en spritny video til nummeret singlen "Say Anything" feat. Drew, der er forløberen til bandets fjerde album "Delta", der udkommer den 23. september.

Dúné stod bag et af de større gennembrud i nyere dansk musik, da de vandt P3 Prisen ved P3 Guld samt "Årets Nye Navn" og "Årets Gruppe" ved GAFFA-Prisen allerede i 2007. I 2008 blev det til tre priser ved Danish Music Awards for "Årets Nye Navn", "Årets Rock Udgivelse" og "Årets Gruppe". 

På trods af succesen har Dúné valgt at lægge stilen om på det kommende album, og de udtaler:

"Vores tredje plade "Wild Heart" var kulminationen på det tidlige Dúné. Endelig lykkedes det os at lave dén rockplade vi har haft i tankerne siden vi startede. Endelig var vi dygtige nok. Med det mål streget ud kunne vi begynde at eksperimentere endnu mere med vores lyd. De sidste par år har været én lang forsøgsperiode. Vi har skrevet over 100 sange og dumpet en hel færdig plade undervejs for at tage vores lyd i en ambitiøs og kompromisløs ny retning. Med fire år undervejs er vores fjerde plade, "Delta", resultatet af en flod af hårdt arbejde,  der nu er klar til at forgrene sig ud i det store hav. Delta er historien om en ung mands forsøg på at navigere i forhold, frihed og fristelser i den moderne verden. Med svingende held. Delta er lyden, der skal tage Dúné ind i en ny æra og langt ind i fremtiden."

Du kan her læse anmeldelsen af Dúnés seneste album "Wild Hearts", der fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen her

 

Indtil "Delta" udkommer den 23. september kan du høre det første singleudspil "Say Anything" feat. Drew, i klippet herover


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA