x

Hør ny sang med M.I.A. og Zayn Malik

Hør ny sang med M.I.A. og Zayn Malik

Sanger og rapper Mathangi "Maya" Arulpragasam, bedre kendt under kunstnernavnet M.I.A., har netop udgivet et nyt nummer, der bærer titlen "Freedun". Sangen er blevet til i samarbejde med Zayn Malik, som indtil marts sidste år var en del af det britiske boyband One Direction.

M.I.A. forklarer, at hun skrev sangen for lang tid siden, og at Maliks bidrag blev tilføjet senere hen i forløbet. Hun beskriver sangen som svævende og flydende og udtaler yderligere om det nye samarbejde:

"Hvis jeg skulle samarbejde med nogen, og særligt en som Zayn, er dette den perfekte sang at gøre det på. Det tager mig ud af min komfortzone, men på en måde tager det også ham ud af hans", skriver Rolling Stone.

Tidligere på året blev det annonceret, at M.I.A. udgiver sit nye album "AIM" den 9. september. Ifølge sangerinden, vil dette højst sandsynligt blive hendes sidste album.

Det nye nummer "Freedun" vil være til at finde på det kommende album. Giv det et lyt i videoen nedenunder:

M.I.A.s forrige album "Matangi" udkom i 2013 og høstede fire stjerner af GAFFAs Simon Nathanael, som blandt andet udtalte:

"Generelt lykkes mikset mellem den indisk-srilankanske inspiration og de råt slebne London-beats, hvis højenergiske programmering trækker tråde til både grime-lyden og den brasilianske baile funk."

Læs resten af anmeldelsen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA