x

Thy Music Collective indtager Albertslund til Suburban Summit

Thy Music Collective indtager Albertslund til Suburban Summit

Thy Music Collective og gæster giver en såkaldt Suburban Summit-koncert på spillestedet Forbrændingen i Albertslund 22. oktober.

Suburban Summit opstod i februar i år og er baseret på et koncept, hvor kunstnere simpelthen flytter ind hos spillestedet Forbrændingen i Albertslund og i fællesskab skaber ny musik, som så efterfølgende skal munde ud i en koncert. Publikum ved derfor ikke på forhånd, hvad de får, idet artisterne ikke engang selv er klar over, hvad der opstår. Dog garanteres en anderledes og ikke mindst unik musikalsk oplevelse.

I afviklingen af det første Suburban Summit mødtes dengang Matthew E. White og Teitur. Du kan læse mere om de to kunstners musikalske møde tilbage i februar her.

Op til selve koncerten i oktober vil arrangørerne af Suburban Summit løbende løfte sløret for en række af internationale gæster, som sammen med Thy Music Collective skal være med til at definere og sætte sit præg på projektet.

Thy Music Collective udgør en af de mere interessante musikalske dynamoer i Danmark i disse år. Kollektivets ærlige tilgang, hårde arbejde og ikke mindst høje kvalitet har resulteret i en status som darling i den danske musikbranche. The Music Collective tæller blandt andet Quick Quick Obey, The Entrepreneurs, Drengebande, det nu opløste band, Artificial Brothers, og mange flere.

Se Thy Music Collective på Alive Festival i Thisted i 2015.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA