x

Vandt du Dúné og mange flere live?

Vandt du Dúné og mange flere live?

Fredag den 14. september, under overskriften ”Release Your Music”, indtager danske Dúné (billedet), norske Monomen, den engelske dj Joe Goddard (fra Hot Chip) og de danske dittos Thomas Troelsen (Private) og Jesper Mortensen (Junior Senior) københavnske Store Vega, som til lejligheden er overdådigt udklædt med visuals signeret kunstneren Samesame. Og du kunne vinde billetter – se mere nedenfor!

Fra arrangørhold er det simpelthen planen at skabe en ”spektakulær hyldest til ny, progressiv rockmusik”. Det forsøger man at gøre ved at præsentere Dúné, der spiller deres eneste koncert i hovedstaden inden årsskiftet, og de synth-glade nordmænd i Monomen.

De Kraftwerk-remixaktuelle og tidligere Mercury Prize-nominerede Hot Chip er som nævnt repræsenteret ved forsangeren Joe Goddard, ligesom Thomas Troelsen (tidligere Superheroes, nu Private) og Jesper Mortensen (Junior Senior), der for sidstnævntes vedkommende er aktuel med soloprojektet I Scream Ice Cream, vil byde op til dans.

Som sagt kunne du være en af de heldige, der hver vinder to billetter til dette spektakulære arrangement. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående ganske simple spørgsmål. Og svaret er: 7.

De heldige vindere, som har fået direkte besked, er som følger. Tillykke!

Stig Skaarup
2400 København NV

Tina Vestergaard Pedersen
2200 København N

Alexander Page
2850 Nærum

Sally Liversage
1656 København V

Christina Lomholdt
4000 Roskilde

Dúnés hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA