x

Peter A.G. rørt over Ida Corrs fortolkning af "Når jeg bliver gammel"

Peter A.G. rørt over Ida Corrs fortolkning af "Når jeg bliver gammel"

TV2-programmet "Toppen af poppen" har efterhånden kastet en række mindeværdige fortolkninger af sig, blandt andet Mattias Kolstrups fortolkning af Lars Lilholts "Kald det kærlighed" og Mads Langers ditto af Sanne Salomonsens "Overgir’ mig langsomt". Nu melder en ny kandidat sig ind på listen over mindeværdige øjeblikke. 

Sangerinden Ida Corr imponerede i søndagens afsnit af TV2-programmet "Toppen af poppen" med sin fortolkning af Peter A.G.-sangen "Når jeg bliver gammel". Det var en tydelig rørt Peter A.G. Nielsen, der efterfølgende måtte erkende at "(…) jeg er ved at blive gammel. Sådan har jeg det ikke, når jeg synger den selv," siger den 63-årige sanger efter Ida Corrs fortolkning til TV2. 

På trods af at have stået i spidsen for Gnags i 50 år, føler Peter A.G. sig ikke tilpas i rollen som hovedperson "Det var enormt rørende. Også fordi man er i en situation, hvor man får meget opmærksomhed som hovedperson."

Du kan se klippet her, via TV2.

Peter A.G. og Ida Corr kendte hinanden forud for programmets start, da Ida har gået på efterskole med Peters datter. Derudover har Ida Corr sunget kor for Gnags over en længere periode med koncerter.

"Toppen af poppen" er igang med programmets sjette sæson, og deltagerne er: Peter A.G., Ida Corr, Hanne Boel, Fallulah, Lau Højen (Carpark North), Djämes Braun og Troels Gustavsen (Noah).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA