x

Vega offentliggør program til upcoming-festivalen New Crush vol. 3

Vega offentliggør program til upcoming-festivalen New Crush vol. 3

Vega og Beatbox Entertainment er for tredje år i træk klar med et program, der præsenterer fem nye, internationale kunstnere, som forventes at præge hitlister, festivaler og koncertplakater det kommende år. Den 17. november afholder Vega denne endagsfestival i Lille Vega, hvor fem udvalgte bands optræder. I år er det Ten Fé, Margaret Glaspy, Jamie Isaac, Rein og Shells, der er på programmet.

Ten Fé

Der er lidt rock, en del indie, lidt elektro og lidt af 90’ernes Manchester-pop i Ten Fés musik. En blanding mellem The War On Drugs, Primal Scream og Bruce Springsteen, hvis Vega selv skal sige det. Første single “Make Me Better” er remixet af UNKLE’s James Lavell. Duoens seneste single hedder “Turn”, som du kan lytte til her

Margaret Glaspy

Margaret Glaspys har en stemme, der skifter mellem at være blid og aggressiv, og som lægger vokal til hendes skramlede bluesguitar. I 2016 udgav Margaret Glaspy debutalbummet “Emotions and Math”, der lever op til de sammenligninger, der er blevet lavet mellem Glaspy og Alabama Shakes, Joni Mitchell og Cat Stevens. Her kan du lytte til Margaret Glaspys Tiny Desk Concert for NRP

Jamie Isaac

Jamie Isaacs debutalbum “Cauch Baby” inviterer til tanker om afslapning. På Isaacs debutalbum kan du høre elektroniske og poppede lydflader, der langsomt bevæger det melankolske univers. Kun lejlighedsvis afbrydes tempoet af break-beats, jazz og r&b i stil med James Blake og samarbejdspartneren Archy Marshall AKA King Krule. Her kan du høre singlen “Pigeon".

Rein

Joanna Reinikainen, bedre kendt som Rein, blander elektro og punk med socialt indignerede tekster. Opvæksten blev domineret af tilværelsen som outsider i en forstad til Stockholm, og det kommer tydeligt til udtryk i hendes musik, der kredser om en tung bas og stærke tekster. I sommers spillede Rein på den svenske festival Umeå Open. Se videoen til “I Don’t Get Anything But Shit From You”.

Shells

Den engelske, gådefulde sangerinde Shells har allerede toppet Apple-listen “Best Music of the Week”, men egentlig har hun kun udgivet to singler, “Gold” og “Jagwar”. Musikken består hovedsagligt af en pulserende bas, skramlende baggrundsperkussion og flydende synth. Kort før Shells skal spille i Vega, udkommer hendes debut-ep i november. Indtil da kan du lytte til singlerne “Jagwar” og “Gold” her.

Forsalget er netop startet via Vegas hjemmeside og Ticketmaster.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA