x

Nik & Jay tager på arena-tour til næste forår

Nik & Jay tager på arena-tour til næste forår

Nik & Jay har netop annonceret, at de til foråret 2017 vil turnere rundt i Danmark i forbindelse med en arena-tour. Byerne, hvor det næste forår bliver muligt at opleve den populære pop- og rap-duo, er som følgende: Odense, Aalborg, Næstved, Viborg, Esbjerg samt Aarhus.

Livekoncerter er noget, som Nik & Jay har været bekendt med og drevet af, siden duoens eventur begyndte for nu 15 år siden. Efterfølgende er det blevet til en lang række af koncerter og optrædener fra de to drenge. Så sent som i sommer gæstede Nik & Jay en række danske festivaler, heriblandt Grøn Koncert, Nibe Festival og Smukfest, med succes. Forud for den seneste turné i sommer udgav Nik & Jay ny musik for første gang i næsten to år. Dette, i form af singlen ”Magisk”, som lige nu ligger nummer 4 på den danske Airplay Chart.

Den energi og kærlighed, som Nik & Jay oplevede i forbindelse med sommerens optrædener, skal altså nu gives tilbage til deres publikum i form af en forårsturné til næste år. Nik & Jays arena-tour skydes i gang i Odeon Arena i Odense, hvorefter turen fortsætter rundt i Jylland, med et enkelt stop på Sjælland, når de indtager Næstved Arena.

Oplev Nik & Jay i følgende byer til næste år:
Fredag den 24. marts: Odeon, Odense
Lørdag den 25. marts: Aalborghallen, Aalborg
Fredag den 31. marts: Arena Næstved, Næstved
Lørdag den 1. april: Tinghallen, Viborg
Fredag den 7. april: Tobakken, Esbjerg
Lørdag den 8. april: Ceres Arena, Aarhus

Billetsalget starter nu på torsdag den 8. september kl. 10 via Ticketmaster.

Indtil da kan du lytte til Nik & Jays seneste udgivelse, singlen "Magisk":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA