x

Carpark World og CPH World Music Festival inviterer til to-dages gratisfestival

Carpark World og CPH World Music Festival inviterer til to-dages gratisfestival

I weekenden byder foreningen Carpark Festival, i et samarbejde med Copenhagen World Music Festival, til Carpark World torsdag og fredag, den 8. og 9. september, kl. 16.00-22.00 under Bispeengbuen på Frederiksberg.

Igennem temaerne ”Farverig torsdag” og ”Levantiske fredag” vil publikum præsenteres for musikalske acts, tværkulturelle aktiviteter og en jordomrejse for smagsløgene.

På ”Farverig torsdag” starter den musikalske rejse i Vest-Afrika med det elleve-mand store orkester Mofro, som på umiddelbar vis giver publikum en energisk liveoplevelse med afrobeats. Dernæst kan du opleve duoen Dawda Jobarteh / Stefan Pasborg, som krydser det afrikanske med sprælsk dansk jazz. Rejsen afsluttes i Mellemøsten, hvor Hudna vil introducere publikum for saz, oud, rammetrommer, dobro og pedalsteel – alle instrumenter, som stammer fra deres egne kulturer, og som i samspil bedst kan beskrives som et musikalsk mangfoldigt møde mellem Nashville og Anatolien.

”Levantiske fredag” indledes med multikulturelle Radiant Arcadia – et band, hvis musik er en afspejling af deres artistiske individualitet. Efterfølgende kan du opleve Mizgin, som blander kurdisk folkemusik med jazz og rock. Festivalen afsluttes med Fatma Zidan, som med sin alsidige vokal mixer det klassiske og det moderne.

Udover de musikalske indslag kan du begge dage spille kæmpe kalaha, lave lanterner samt prøve kræfter med kinesisk rundbold. Derudover kan du lære at danse Dancehall, Afrikansk hiphop og kædedansen Dabke ved DJ Dana Al-B. Gastronomisk kan du komme med på en rejse til det latinamerikanske køkken, som er kendt for en mangfoldighed af farver, traditioner og smag.

Alexander Stevns, booker for Carpark World, har udtalt følgende:

"Vi glæder os til at præsentere det bedste fra verdensmusikken i fantastiske rammer under buen. Frederiksberg bliver hele verdens legeplads over disse to dage. Vi er glade for at kunne invitere folk i alle aldre ind i et anderledes univers af kultur og musik."

Du kan finde yderlige information på festivalens hjemmeside.

Varm op med et nummer af Hudna, som du kan opleve til weekendens festival:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA