x

Oplev livefortolkning af Bob Dylan og Dylan-filmen "I'm Not There" i København torsdag

Oplev livefortolkning af Bob Dylan og Dylan-filmen "I'm Not There" i København torsdag

Den københavnske biograf Cinemateket afholder i morgen, torsdag den 8. september, et særligt arrangement, når de viser filmen "I’m Not There". Filmen er en skildring af Bob Dylans liv, og inden visningen af filmen vil et af Danmarks førende Dylan-fortolkende bands Mixing Up The Medicine give koncert med sange fra legendens imponerende bagkatalog.

Filmen "I'm Not There" fra 2007 er instrueret af Todd Haynes, og han lader hele otte forskellige skuespillere spille rollen som Bob Dylan, blandt andre Cate Blanchett, Christian Bale og en lille afro-amerikansk dreng.

Filmen er en gennemgang af Dylans liv, både som stjernen, der forsømte sin familie og til tider var både plaget og neurotisk, men også om hans kærlighed til digteren Arthur Rimbaud og folkesangeren Woody Guthrie. Filmen vil desuden også genskabe øjeblikket, hvor Dylan satte strøm til sin guitar til Newport Festival i 1965 og dermed revolutionerede folk-musikken for altid.

Billetter til dette sær-arrangement kan købes her, og der kan findes yderligere information på arrangementets Facebooksiden her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA