x

Zayn Malik er medproducer på ny tv-dramaserie om et boyband

Zayn Malik er medproducer på ny tv-dramaserie om et boyband

Det tidligere One Direction-medlem, Zayn Malik, skal være medproducer på en ny tv-dramaserie på amerikanske NBC. Serien hedder Boys, og dens indhold vil blive baseret på sangerens egen opfattelse af det at være med i et boy-band.

Zayn Malik, som netop har aflyst en koncert i Dubai på grund af problemer med angst, skal arbejde sammen med Emmy-vindende Dick Wolf, der blandt andet har produceret den populære krimiserie "Law & Order" fra 1990. Manuskriptet til Boys udarbejdes af Sherri Cooper-Landsman og Jennifer Levin.

Selve serien centreres omkring dannelsen af One Direction og skal på autentisk vis søge at opfange den spænding og sjov, men også konkurrencen samt det enorme pres, der medfølger i livet som medlem af et af nutidens største boy-bands. Det er altså Maliks egne erfaringer, som der primært trækkes på, og den engelske sanger ser frem til at skulle arbejde sammen med Wolf.

"Dick Wolf er en legende. At jeg får mulighed for at arbejde med ham og NBC i skabelsen af Boys er fantastisk," siger Malik til Rolling Stone.

Hvornår "Boys" får premiere er dog fortsat uvist.

Lyt til nummeret "Pillowtalk" fra Zayn Maliks debutalbum som solokunstner herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA