x

Laust Sonne udgiver nyt soloalbum i Danmark og Tyskland

Laust Sonne udgiver nyt soloalbum i Danmark og Tyskland

“Uden relationer til andre mennesker dør vi hen og bliver ulykkelige og ensomme. Mit album reflekterer over kærlighedsforhold og alle de følelser, der er forbundet med at være i forhold: De glade såvel som de triste, fra lykkerus og ekstase til sørgmodighed og jalousi,” siger Laust Sonne om sit seneste album “Relations”, der er ude nu i både Danmark og Tyskland.

Herhjemme er han kendt som trommeslageren fra rockgruppen D-A-D, men i Tyskland er der ikke så mange, som kender til Laust Sonnes baggrund. I 2011 udgav han sit første soloalbum, hvor især nummeret “Spell On You” hittede. Bemærkelsesværdigt var det dog, at medierne havde svært ved at abstrahere fra hans sideløbende karriere som trommeslager i D-A-D.

“Jeg har været en del i Tyskland, fordi D-A-D spiller meget dernede. Men jeg bliver ikke genkendt på gaden, og radiostationerne vidste ikke, hvem Laust Sonne er,” fortæller Laust Sonne om, hvorfor det pludseligt blev aktuelt at hive teltpælene op og starte forfra i nabolandet mod syd. I 2014 startede Laust Sonne sit eget pladeselskab i Tyskland, Billy B Records. Således kunne han være fri til at gøre tingene på sin egen måde, helt uden at være fanget i skyggen af sin anden karriere.

Planerne for den selvstændige musiker- og producerkarriere viste sig at blive en succes. Da singlen “Sunday Morning” ramte de tyske medier i foråret, blev Laust Sonne kaldt for “den danske Bruno Mars”. “On the Radio” er ligeledes blevet et populært hit hos tysk radio- og tv, og nu er Laust Sonne klar med albummet “Relations”, der undersøger det mellemmenneskelige kærlighedsforhold i alle dets afskygninger.

Foruden at være kendt fra D-A-D har Laust Sonne også medvirket på Tim Christensens første soloplade samt spillet i bandet Bugpowder med blandt andre Swan Lee-guitarist Jonas Struck. Laust Sonne har også indspillet og turneret med sit eget band Dear, men det var først i 2011, at solokarrieren for alvor tog fart.

Lyt til “Sunday Morning" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA