x

Se Sia fremføre ny single ved iPhone 7-lancering


Tidligere på ugen udgav den australske popsangerinde Sia sin nye single "The Greatest" og en dertilhørende musikvideo. Nu har hun fremført selvsamme nummer live til Apples lancering af den nye iPhone 7.

Onsdag aften afsluttedes Apples event i San Francisco med en optræden af Sia, som for første gang performede sin nye single live. Danseren Maddie Ziegler, som oftest er blevet brugt af sangerinden som en visuel muse, og som også danser i musikvideoen til "The Greatest", var til stede under hele showet. Hiphop-kunstneren Kendrick Lamar, som samarbejdede med sangerinden om nummeret "The Greatest", var desværre ikke til stede til gårsdagens begivenhed.

Til Apples arrangement fremførte Sia først "The Greatest", mens hun stod helt stille i siden af scenen under et spotlight og skjult bag en sort/hvid paryk, ligesom hun bar et excentrisk outfit og sin sædvanlige store sløjfe i håret. I midten af scenen dansede en kvintet parallelt med musikvideoen, som var projekteret på en it-skærm i baggrunden. Efter et kostumeskift til en sort paryk og en kæmpe hvid sløjfe fremførte sangerinden i selskab med Maddie Ziegler sit største hit, "Chandelier".

Nummeret "The Greatest" og den tilhørende musikvideo er blevet opfattet som en hyldest til ofrene for det tragiske skyderi i Orlando på natklubben "Pulse" tilbage i juni måned. I starten af musikvideoen ses en sort skærm med hashtagget "#WeAreYourChildren". Der medvirker 49 dansere i musikvideoen, hvilket formentlig refererer til de 49 mennesker, som mistede deres liv under skyderiet.

Du kan se Sias liveperformance til Apples event øverst i artiklen.  

 

Herunder kan du se musikvideoen til nummeret "The Greatest":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA