x

Cancer udgiver hjerteskærende single og annoncerer nyt album

Cancer udgiver hjerteskærende single og annoncerer nyt album

Duoen Cancer er i dag klar med førstesinglen til deres kommende album ”Totem”, der udkommer den 27. januar næste år. Navnet er ”Die One More Time”, og sangen er allerede blevet spillet flere gange i løbet af sommerens live-koncerter.

Ifølge bandet handler “Die One More Time” om den dybe sorg, det er at miste, og om hvordan tabet kan forplante sig i en for altid. Den handler om at vågne op og dø på ny hver morgen.

Det triste tema høres i måden, Nikolaj Manuel Vonsild synger omkvædet på, når han med sin karakteristiske følsomme stemme synger: “Each time I wake up/I die one more time.” For hver gang omkvædet spilles, intensiveres Vonsild måde at synge på, indtil han til slut nærmest krænger sangens ord ud.

I 2014 udgav Cancer, der består af Nikolaj Manuel Vonsild fra When Saints Goes Machine og Kristian Finne Kristensen fra Chorus Grant, mini-albummet ”Ragazzi”, som GAFFAs anmelder gav fire stjerner med ordene:”’Ragazzi’ er tydeligvis skabt med stor spilleglæde, og det er en ulmende, eksperimenterende og positiv affære, der bestemt lover godt for en konstellation af de allermest interessante i Danmark.”

Du kan lytte til Cancers nye single her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA