x

Die Antwoord afviser vredt rygter om opløsning

Die Antwoord afviser vredt rygter om opløsning

Der har floreret rygter om, at den sydafrikanske rap-rave-trio Die Antwoord går i opløsning, men nu afviser den ene af de to vokalister, Yolandi Visser, at gruppen går hver til sit. 

I et interview med Exclaim blev det fremstillet således, at trioen i september 2017 ville gå i opløsning. Rapperen Ninja blev citeret for at udtale følgende: "Det hele er forbi. Jeg har det skønt med det. Jeg er ikke bange for afslutningen. Jeg er en ninja, jeg er ikke bange for døden", skriver NME.

Yolandi Visser påpeger dog, at Exclaim har taget Ninjas ord ud af kontekst. Hun understreger, at bandet ikke har planer om at gå hver til sit, men at Die Antwoords næste album vil blive det sidste, inden trioen begynder at arbejde på en film. 

I en vred Instagram-post, som bærer titlen "Die Antwoord går ikke i opløsning", skrev Visser blandt andet følgende:

"Journalisten "Daryl Keating", som skrev en artikel om, at vi går i opløsning, har totalt fordrejet vores ord og har taget det, vi har sagt, ud af kontekst. Det er en løgn. Og Daryl stinker."

Die Antwoords nyeste album "Mount Ninji And Da Nice Time Kid" udkommer fredag den 16. september. På albummet vil der være bidrag af Cypress Hills DJ Muggs og The Black Goat. 

I 2015 optrådte Die Antwoord til Roskilde Festival, hvor GAFFAs Jesper Buhl gav koncerten hele seks stjerner og blandt andet skrev:

"Når man på så intelligent og ravehistorisk korrekt vis leverer en både dumt nakkenikkende, folkeligt knæklysfremragende og med et glimt i øjet røvrystende partybombe, så er man all right i min bog. Die Antwoords forståelse af dansefestens anatomi og af dansemusikhistoriens troper og traditioner er så fremragende og så skamløst partystartende, at undertegnede (ja, han kan godt lade være med at skrive "denne signatur") måtte danse så meget, at det var svært at tage noter."

Se Die Antwoords nyeste musikvideo herunder:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA