x

Joey Moe, Nik & Jay og Xander spiller fodbold i den gode sags tjeneste

Joey Moe, Nik & Jay og Xander spiller fodbold i den gode sags tjeneste

Billedet er fra 2015, hvor musiker Joey Moe og tv-vært Thomas Skov siger tak for kampen.

Lørdag den 17. september løber UNICEF Cup endnu engang af stablen på Østerbro Stadion i København, hvor en række kendte danske musikere, komikere og tv-værter igen i år trækker i fodboldtøjet til fordel for UNICEF. Danmarks mest velgørende fodboldhold møder i år musikerlandsholdet (med blandt andre Joey Moe, Nik & Jay og Xander), komikerlandsholdet (med blandt andre Carsten Bang, Michael Schøt og Sebastian Dorset), og tv-værtslandsholdet (med blandt andre Sisse Fisker, Mads Steffensen, Nikolaj Koppel og Stig Tøfting). 

Målet for velgørenhedsarrangementet i år er at få doneret 250.000 vacciner til børn, der er ramt af polio, hovedsageligt i Afghanistan og Pakistan, hvor udbruddene fortsat er værst. Arrangementet har været afholdt siden 2009, og det er andet år i træk, det afholdes i samarbejde med UNICEF. 

Billetterne koster 50 kroner stykket og kan købes her. Børn under 12 år har gratis adgang til arrangementet. Der kan også købes billetter i døren, såfremt arrangementet ikke bliver udsolgt, og dørene til stadion åbnes klokken 13.

Al overskud fra entré og køb af mad og drikke går til UNICEF, hvor entréen på 50 kroner alene svarer til vacciner til 50 børn. 

Der kan findes yderligere information på arrangementets hjemmeside eller via Facebooksiden her

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA