x

Pernille Rosendahl vil gøre op med den gængse koncertform til efterårets shows

Pernille Rosendahl vil gøre op med den gængse koncertform til efterårets shows

Efter soloudgivelsen af “Dark Bird”-albummet (april 2016) vil Pernille Rosendahl bryde grænserne for, hvad der sædvanligvis forventes af en koncert. Som regel er der en form for afstand mellem publikum og kunstner. Sådan behøver det dog ikke være, når man som kunstner giver koncert, mener Pernille Rosendahl, der er bekendt med at give store koncerter fra sin tid som Swan Lee- og The Storm-forsangerinde.

Planen er at bryde numrene op, både nye og gamle, hvor enkelte numre fra Swan Lee og The Storm er med på sætlisten. Det skal give sangene et helt nyt udtryk, hvor der bliver tid og plads til at arbejde i dybden med stemningen i hvert nummer. Ambitionen er, at lytterne skal være med i den proces, når Pernille Rosendahl genfortolker sine sange til efterårets koncerter.

På de koncerter vi har været ude at spille i år, har jeg oplevet en stærk lyst blandt folk til at høre andet end hits, men at få en tæt oplevelse med den levende musik,” fortæller Pernille Rosendahl om baggrunden for sine ambitioner. Til efterårets koncerter har hun Adam Winberg med på trommer, Jes Hein på bas, Søren Møller på keyboard og Søren Vestergaard på guitar.

Da Pernille Rosendahl afprøvede sit nye materiale live til årets SPOT Festival høstede hun store roser, hvor GAFFA-anmelder Helene Refsgaard skrev: 

"Spot Festival serverer ikke meget mere end smagsprøver fra sine kunstnere. Men når bidderne er så velsmagende, som dem Pernille Rosendahl kreerer, kan man kun hige efter mere."

Du kan læse resten af anmeldelsen her.

I løbet af efteråret kan Pernille Rosendahl og hendes band opleves følgende steder:

16. september: Hvidovre Medborgerhus, Hvidovre

7. oktober: Musikkens Hus, Aalborg

26. oktober: Studie 2, Koncerthuset, København

29. oktober: Godset, Kolding


4. november: Pakhuset, Nykøbing Sjælland

5. november: Train, Århus


11 november: Rockcruise, Dfds Seaways


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA