x

Schoolboy Q slipper opsigtsvækkende musikvideo med Miguel


Det var en følelsestung videotrilogi, der fulgte numrene “By Any Means”, “Tookie Knows II” og “Black Thoughts” fra Schoolboy Q’s seneste studiealbum “Blank Face LP”. Nu letter Black Hippy-rapperen stemningen med den friske video til “Overtime”, hvor Schoolboy Q og Miguel (sanger, producer) vælter sig i twerkende, letpåklædte damer. Se Schoolboy Q’s opsigtsvækkende video ved at klikke på billedet over artiklen.

Schoolboy Q syntes egentlig ikke, “Overtime” passede ind på den dystre “Blank Face”-plade, men pladeselskabet krævede dog, at det muntre nummer kom med på albummet.

“De [Interscope Records] har givet mig lov til at lave et album, som jeg ville (…) De har bare bedt mig om én sang. Det er en dope sang. Jeg skrev sangen, men jeg syntes bare ikke, at den passede ind. Men jeg ønskede heller ikke, at “Studio” kom med på mit album (“Oxymoron”, 2014) og jeg ønskede heller ikke, at “Man of the Year” skulle være en single derfra, men begge vandt platin,” siger Schoolboy om, hvorfor pladeselskabet i sidste ende fik lov til at bestemme, at “Overtime” skulle med på “Blank Face”.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA