x

Video: Cisilia langer ud efter det modsatte køn

Video: Cisilia langer ud efter det modsatte køn

Den blot 17-årige danske sangerinde Cisilia har netop offentliggjort videoen til sin nyeste single "Samurai". 

Videoen til "Samurai" er skudt i en mørk p-kælder, oplyst af skarpe hvide lys, og viser sangerinden i både dans og sang. Bag hende har hun fire baggrundsdansere. 

Du kan se videoen i klippet herunder via PopTube.

På denne single langer Cisilia ud efter det modsatte køn i sin søgen efter samtidens "samurai". Hun efterspørger en, der vil stå op for pigerne og "kæmpe" for deres kærlighed på klassisk gentleman-maner.

Singlen er den første fra det kommende Cisilia-album, som vi ikke har mange informationer om endnu. Det kommende udspil bliver Cisilias andet album og efterfølgeren til 2015-debuten "Unge Øjne". Debuten fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Nanna Jenner Jensen, der blandt andet skrev: "Med en fed attitude, en flabet stemme og en stil, hun selv kalder for "Rasta Barbie", skiller Cisilia sig stærkt ud fra den gennemsnitlige leverpostejs-dansker. Det kan man altså godt få nogle hak i tuden over herhjemme nogle gange, og derfor er det befriende at se en ung kvinde stå ved sig selv i sine tekster og opfordre andre til at gøre det samme, som på eksempelvis titelnummeret eller DNA."

Du kan læse hele anmeldelsen af debutalbummet her.

Vi informerer så snart der kommer oplysninger om det kommende album fra sangerinden. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA