x

Jonathan Johansson gæster Danmark til vinter

Jonathan Johansson gæster Danmark til vinter

Den svenske sanger og sangskriver Jonathan Johansson gæster Danmark til efteråret. Det sker, når Johansson gæster det københavnske spillested Pumpehuset fredag den 25. november. 

Johanssons lyriske univers bevæger sig i feltet mellem dyster nattesort sorg og solrig eufori, hvilket er så stærkt, at det blandt andet indbragte ham en svensk Grammy-nominering for 2005-albummet "En Hand I Himlen".

Vi skal halvandet år tilbage for at finde Johanssons sidste albumudgivelse, da han i marts 2015 udgav "Lebensraum!", et album, som GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen gav fem stjerner og indledte med ordrerne: "Den 34-årige svenske popbegavelse Jonathan Johansson har på sit femte album igen omsvøbet sig med aldeles klangfuld pop, men de før så naturlige new romantics-toner har på "Lebensraum!" fået et bredere strøg 80'er-neon. Farvepaletten emmer af moderne r'n'b og er leveret i en spillevende produktion signeret Johanssons faste sparringspartner Johan Eckeborn."

Du kan læse hele anmeldelsen af "Lebensraum!" her.

Jonathan Johansson er albumaktuel igen allerede dette efterår, hvor albummet "Love & Devotion" udkommer. Herfra har vi allerede fået singlerne "Real Thing" og "Sommarkläder". 

Billetsalget til koncerten i Pumpehuset fredag den 25. november er netop startet i dag, mandag den 19. september.

 

I klippet herudner kan du høre den seneste single "Sommarkläder" fra det kommende album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA