x

Fribytterdrømme tager på turné

Fribytterdrømme tager på turné

Det danske syre-rockband Fribytterdrømme har netop annonceret en Danmarksturné, som afvikles til foråret. Svendborg, Odense, Aarhus og København vil få æren af at opleve psykedelisk syre-rock, når bandet gæster netop disse byer.

Fribytterdrømme har gennem de seneste par år gjort sig stærkt bemærket med deres medrivende koncerter. Om den kommende tour udtaler bandet følgende:

"Vi har nyt materiale på vej, og vores forårstour kommer naturligt til at centrere sig omkring det. Det glæder vi os selvsagt til. Vi vil helt klart forsøge at skubbe til nogle grænser for vores egen musik, men forhåbentlig også den danske rockmusik. Vi sidder stadig midt i det store eksperiment af lyd og lyrik. Det er i hvert fald den følelse, vi går til vores kommende koncerter og udgivelse med. Ellers bliver det sgu bare rart at komme ud at møde publikum igen. Det er sammen med publikum, at vi har vores største oplevelser. Flere af dem, tak!"

Fribytterdrømme – opkaldt efter Tom Kristensens debut-digtsamling fra 1920 – består af syv eksilerede fynboer, der har en fælles passion for dansk psykedelisk rock. Bandet debuterede i 2015 med albummet "Labyrintens Farver", som GAFFA kvitterede med fire stjerner og ordene: "Kvintetten her elsker tydeligvis deres genre, og de behersker udtrykket – en fornøjelse, som giver Spids Nøgenhat kamp til stregen". Læs hele anmeldelsen her.

Tourplanen for foråret 2017 er som følger:

21/04: Atlas, Aarhus

22/04: Harders, Svendborg

28/04: Kulturmaskinen, Odense

29/04: Loppen, København

Billetter kan købes her.

Nedenunder kan du lytte til det 1970'er-syretrip-inspirerede nummer "Kosmonauten":

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA