Nyhed

Nick Cave & The Bad Seeds har gjort deres indtog på den danske hitliste

De officielle danske hitlister er netop blevet offentliggjort. Her er overblikket.

Den officielle danske Top 40-hitliste er netop blevet offentliggjort, og den byder på et par nye navne. Vi har her dannet et overblik over Album-, Track- og Vinyl-Top 40-listernes top 3 samt nyhederne på de forskellige lister.

 

Album Top-40


Et nyt album er røget direkte ind på denne uge førsteplads, og ikke så overraskende er det Nick Cave & The Bad Seeds' meget roste "Skeleton Tree". Dette har skubbet sidste uges nummer et ned på andenpladsen, nemlig Drake og hans "Views". På denne uges tredjeplads finder vi ligeledes et helt nyt album, dog fra en gammel kending, nemlig The Beatles’ "Live At The Hollywood Bowl". Herfra er der sket en masse omrokeringer og først på listens 38. plads findes den næste nyhed, nemlig "Wild World" fra Batille.

Track Top-40

Også på track-listen findes der en ny førsteplads. Sangen "Closer" fra The Chainsmokers feat. Halsey er røget fra fjerdepladsen op som denne uges nummer et. På andenpladsen finder vi stadig "Cold Water" fra Major Lazer, Justin Bieber og MØ, mens sidste uges førsteplads "Hva’ Så?" fra Gulddreng i denne uge er nede som nummer tre. På 13. pladsen finder vi ugens første af i alt tre nyheder, nemlig "The Greatest" fra Sia og Kendrick Lamar. På denne uges 34. plads finder vi den anden nyhed i form af "Ude Af Kontrol" fra Fuckboi, mens ugens tredje nyhed er "Lucy" fra Burhan G, der lige akkurat er røget ind på listen og dens 40. plads.


Vinyl Top-40

I denne uge har vi medtaget vinyl-listen, da der her sker ret spændende rokeringer, med hele tre ny albums i top ti og generelt en masse nye navne listen igennem.

Den første nyhed findes allerede på listens førsteplads, hvor det ikke så overraskende, er Nick Cave & The Bad Seeds’ "Skeleton Tree" der gør deres indtog, og dermed har de slået Folkeklubbens "Slå Flint!" ned på denne uges andenplads. Allerede på tredjepladsen findes den næste nyhed, her i form af Jack White og hans nye "Acoustic Recordings 1998-2016". På niendepladsen findes den tredje nyhed, Wilcos "Schmilco". Listens 18., 19. og 20. plads er ligeledes nyheder i form af "A Broken Frame" fra Depeche Mode, "On The Beach" fra Neil Young og "Third Eye Surgery" fra Baby Woodrose, der ligeledes med "Kicking Ass & Taking Names" har indtaget denne uges 23. plads. På 24. pladsen findes "Braver Than We Are" Fra Meat Loaf, mens New Order er strøget ind på listens 26. plads med "Singles". Den sidste nyhed på denne uges liste finder vi på plads nummer 39, hvor Folkeklubbens "Nye Tider" indtræder.

 

ANNONCE