x

Aarhus danner igen rammen om Danmarks eneste reggaefestival

Aarhus danner igen rammen om Danmarks eneste reggaefestival

I weekenden den 23.-24. september er der reggae for alle aldre i Smilets By. Efter at København i et par år har afholdt reggaefestival på Refshaleøen, er det nu kun i Aarhus, der er reggaefestival på programmet.

Det er Jam Link International, der for andet år i træk er vært for Aarhus Reggae Festival. Arrangementet består i år af to dages "tour-de-force" udi caribisk musik, kultur og livsstil. VoxHall stiller lokaler til rådighed, og arrangørerne forventer udsolgt show begge dage.

Ud over koncerter indenfor reggae- og dancehallmusikken vil der i år være en såkaldt Teen Splash, hvor der vil være aktiviteter for børn og unge. Dette finder sted fredag d. 23. september fra kl. 17:30 – 19:30.

Samme aften er der dansk- og international dancehall på programmet under titlen "Live Dancehall", og mon ikke navne som Mwakenya (DK/KEN), Mitch (JAM), Peppery (JAM/UK), Karamanti (JAM) og Pharfar (DK) vil få fyret godt op under reggaefesten. Til at bakke op om fredagens fest er der live soundsystem & dj's med navne som WMP (Odense) samt Aarhus egne DJ Riddim Fex og DJ Tiger Moth og de dygtige dance-crew Vuvozela Family og Shelly Belly. Dørene åbnes kl. 20:00.

Lørdag er tilegnet roots reggaebeatet med titlen "Preserving Reggae", hvor tempoet skrues lidt ned, og navne som Sheldon Senior (JAM), Pops Jabu (ZIM), Lappa Luma (GAM), Phil Watkis (JAM, billedet, hans første koncert i Europa), Jahcub & The Chosen Ones (WORLD/DK) og sidst, men ikke mindst Aarhus eget One Love Marley Band vil spille autentisk old school reggae. Derudover vender Booyakasound feat. Selector Dr. Love & Vanggaard og Tigermoth Combovibz plader til den lyse morgen i vaskeægte "jamaican style".

Arrangørerne har en overraskelse i ærmet, da lørdagens "Preserving Reggae" vil byde på et stort jamaicansk old school reggaenavn. Kom og se, hvem det er!

Dørene åbnes lørdag kl. 19:00, men forinden vil der være et udendørs akustisk reggaejam med navne som Katinka, Choco, Odeth og Sue. Dette finder sted lige udenfor VoxHall ned mod åen og begynder allerede kl. 17:00.

Billetterne koster fredag kr. 90 og lørdag kr. 165.                              .
Der er tillige mulighed for at købe en kombineret billet, der gælder begge dag for kr. 225. 
Køber du en kombineret billet deltager du samtidig i konkurrencen om 14 dages drømmeferie for to til Caribien (en uge i Jamaica, en uge i Dominica).

Billetter kan købes i forslag hos følgende:

www.fondenvoxhall.dk

STOP2SHOP - http://alle-abningstider.dk/0142883/Stop2Shop_Kiosken_Aarhus_C

FOODFEIN CAFE - http://www.foodfein.dk

Desuden sælges der billetter ved indgangen.

For yderligere information og program se fondenvoxhall.dk og Facebook.com

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA