x

Baby in Vain før turnépremiere: – Husk ørepropper og selfiestang

Baby in Vain før turnépremiere: – Husk ørepropper og selfiestang

I aften indleder den danske rocktrio Baby in Vain deres Danmarksturné på Studenterhuset i Aalborg oven på udgivelsen af forårets debut-ep "For the Kids". I den forbindelse har vi stillet dem en lille håndfuld spørgsmål om de kommende koncerter.

Hvad kan vi forvente af koncerterne?

– En eksplosion af højeste kaliber. Vi vil bestræbe os på at levere et rockshow, verden sent vil glemme. Husk ørepropper og selfiestangen.

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?

– Nogle gange laver vi en a cappella-version af Billie Jean med beatbox og hele molevitten. Andre gange laver vi underlige lyde i troen om, at det opvarmer stemmerne. Men oftest tager vi os lige en lille nap, så vi er friske og veloplagte, når vi går på scenen.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?

– Sexet belysning og kaffe som det vigtigste. Benedicte (Pierleoni, trommeslager, red.) prøver stadig at trumfe sambucaen igennem. Ellers er den meget klassisk, lidt til den søde tand, god mad og drikke, og selvfølgelig humus og gulerodsstave.

Hvad hører I i turbussen?

Alt fra Infernals From Paris to Berlin til Svedbanken. Helst noget med lidt gang i den, så den, der kører holder sig vågen. En roadtrip-favorit må næsten være Dixie Chicks’ Traveling Soldier eller Journeys Don't Stop Believing. Lige for tiden har vi det ret fedt over Adam Cohen med sangen Love Is, større poet skal man lede længe efter.

GAFFA anmeldte senest Baby in Vain på årets Tinderbox Festival, hvor anmelder Simon Nielsen tildelte dem fire stjerner og blandt andet skrev: "Hos Baby In Vain blev der begået sig i alt fra den hardcore, rå vokal fra Lola Hammerich til den nydelige klare vokal fra Andrea Thuesen, imens guitaren fik sig en tur igennem et bredt pedalunivers, der inkorporerede alt fra grunge a la Alice In Chains og Melvins til fuzzede og psykedeliske elementer, der sammenbandt lydens sammensætning, blandt andet udtrykt under ”Martha’s View” fra den seneste ep 'For The Kids'." Læs hele anmeldelsen her.

 

Baby in Vain kan opleves live følgende steder:

22-sep, Aalborg, Studenterhuset

23-sep, Aarhus, Radar

24-sep, Kolding, Godset

29-sep, Esbjerg, Huset

30-sep, Sønderborg, Sønderborghus (m/The Wands)

01-okt, Vejle, Bygningen

06-okt, Odense, Posten (m/Entrepreneurs)

07-okt, Svendborg, Kammerateriet

08-okt, Randers, Von Hatten

13-okt, Ballerup, Baghuset

14-okt, Roskilde, Gimle

15-okt, Lyngby, Templet

02-dec, København, Loppen

 

Varm op med Baby in Vains hele nye video, "The Urge":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA