x

Se Copenhagen Guitar & Bass Shows endelige program

Se Copenhagen Guitar & Bass Shows endelige program

Copenhagen Guitar & Bass Show har netop offentliggjort det endelige program til weekenden den 1. og 2. oktober, når arrangementet for 11. gang afholdes i Østerbrohuset, København.

Copenhagen Guitar & Bass Show er et to-dages arrangement og Nordeuropas største musikudstyrmesse, der med clinics, optrædener, stande, udstillinger og "meet n' greets" hylder guitaren og bassen.

Begge dage tilbyder eventet musikalske clinics fra en række kendte navne, heriblandt Tim Christensen, Allan Olsen, Ida Nielsen (bassist fra Prince’s band The New Power Generation), Velvet Volume og den amerikanske guitarspasmager Greg Koch. Derudover optræder den engelske YouTube kanal "That Pedal Show", som specialiserer sig i effektpedaler.

Til messen vil du kunne finde gear og lir fra de største musikudstyrs-brands, private samlere, håndbyggede feinschmecker guitarer og originalitet af højeste kaliber, som eksempelvis udstiller og musiker Jan Irhøj, der har specialiseret sig i at lave havespader om til guitarspader. Guitarer, vintage og bas er i højsædet, men mandoliner, banjoer, pedaler, forstærkere og musikgear, som enhver musikinteresseret gerne vil afprøve og måske endda købe, er også på messen.

I år vil man kunne opleve flere nye initiativer. Et af dem er en talentkonkurrence, hvor amatørmusikere tidligere har vist deres talent på et strengeinstrument og indsendt videobidraget over Facebook. Juryen vil bestå af professionelle guitarister som Thomas Andersson (Nik & Jay, Thomas Helmis, Sanne Salomonsen) og Søren Andersen (Electric Guitar).

Et andet nyt initiativ er den velgørende Vandreguitar. Idéen hermed er, at guitaren, der er sponsoreret af Fender, går på omgang mellem showets professionelle guitarister. De skal alle spille på guitaren, signere den og lade den vandre videre til en anden guitarist. Formålet er at samle penge ind til en god sag, og efter arrangementet sættes Vandreguitaren på auktion. Beløbet vil blive doneret til Center for Autisme, som har en musiklinje for autistiske børn.

Programmet er som følger:

Lørdag:

11:30 - That Pedal Show (UK)

13:00 - Velvet Volume

14:30 - Ida Nielsen

16:30 - Greg Koch (USA)

Søndag:

10:30 - That Pedal Show

12:00 - Tim Christensen

13:30 - Ida Nielsen

16:00 - Allan Olsen

Besøg arrangementets hjemmeside for yderligere information.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA