x

Vind en forstærker samt billetter Copenhagen Guitar & Bass Show 2016

Vind en forstærker samt billetter Copenhagen Guitar & Bass Show 2016

Vild med at spille guitar? Nu har du muligheden for at vinde en ny forstærker fra japanske firma Tokai og billetter til Copenhagen Guitar & Bass Show. 

1. præmie: Tokai TA-10G forstærker (sponsoreret af Wood Sound) samt 2 billetter til Copenhagen Guitar & Bass Show

2. og 3. præmie: 2 billetter til Copenhagen Guitar & Bass Show den 1. og 2. oktober i Østerbrohuset, København.

Alt du skal gøre for at vinde, er at give os den bedste begrundelse for, hvorfor det netop er dig, der skal vinde en Tokai TA-10G forstærker. Er dit band helt på spanden, er der ikke plads til din gamle monstrum af en forstærker i din alt for lille lejlighed, eller mangler du bare god lyd? Deltag i konkurrencen på GAFFAs Facebookside, så kan det være det er dig, der løber af med en ny forstærker eller billetter til Copenhagen Guitar & Bass Show.

Copenhagen Guitar & Bass Show er en tilbagevendende, årlig buy-sell-trade begivenhed, hvor du kan møde guitarentusiaster fra hele norden. Du kan også opleve nogle af danmarks bedste guitarister under showet. I år kommer blandt andet rocktrioen Velvet Volume,  guitaristerne Tim Christensen og Allan Olsen og bassisten Ida Nielsen, der var bassist for Prince fra 2010 til hans død i april.     

Forstærkeren, du har mulighed for at vinde, er lavet et det japanske firma Tokai og er en lille 10 watts forstærker, der passer perfekt til et skrivebord eller arbejdsstation. Den er oprindeligt fra 1986, men spritny. Og hvordan kan det så lade sig gøre? Årsagen er, at et parti af forstærkerne af en eller anden grund havnede helt bagerst på Tokais lager i 1986. Først for et par år siden dukkede pallen op igen, og Tokai tog kontakt til Wood Sound, der købte lageret af de glemte forstærkere. Den forstærker, du vinder, er altså en del af det allersidste parti af forstærkere, der er tilbage. Forstærkeren er solidt bygget og har en nærværende og varm glød i lyden. 

Deltag i konkurrencen lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA