x

Zack fra RATM færdiggør soloalbum

Zack fra RATM færdiggør soloalbum

Kun overgået af ganske få – herunder Guns N' Roses' "Chinese Democracy", der indtil videre har taget omkring et årti, og Brian Wilsons "Smile", der tog 37 år – har Zack De La Rochas soloalbum været historisk længe undervejs.

7 år har det taget Rage Against The Machine-frontmanden at færdiggøre sit soloalbum, men nu fortæller NME, at det søreme er færdigindspillet.

Rocha har imidlertid ikke nogen pladekontrakt, så hvornår albummet rent faktisk ser dagens lys, kan blive det næste spændende kapitel i denne episke fortælling.

Det er bl.a. blevet indspillet i Los Angeles, og samarbejdspartnere gennem årene har bl.a. talt DJ Shadow og Nine Inch Nails' Trent Reznor, men det er usikkert, om deres bidrag vil figurere på albummet.

Dog skulle det været givet, at The Mars Volta-trommeslageren Jon Theodore medvirker på albummet, som efter sigende lyder som en blanding mellem Led Zeppelin og Dr. Dre. Halvtung tråd kombineret med rap – ikke just ulig Rage Against The Machine – eller måske skingre Robert Plant-vokaler oven på drevne synthloops? Ingen ved det, men du kan selv gætte løs, mens du venter på at høre resultatet.

Rocha er i øvrigt stadig aktiv med det genforenede Rage Against The Machine, der stadig har i hvert fald to koncerter på programmet; den 27. oktober i New Orleans og dagen efter i Las Vegas.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA