x

hasan shah jagter en smuk pige gennem New York i ny musikvideo


Han er kendt for sine muntre og ørehængende popmelodier som ”Tyveri” og ”Lanterner”. Den nye single ”Million På Konto” er ingen undtagelse. Beatet og shahs genkendelige lyse stemme passer fint ind i den røde tråd. hasan shah fortæller selv om singlen:

”Ligesom ”Tyveri” er ”Million På Konto” et nummer, der gør én i godt humør. Og så handler den – selvfølgelig – også om en pige og om den beruselse, man kan føle i hinandens nærvær. Den følelse, der gør én helt høj, og som gør alle rusmidler overflødige.”

Musikvideoen foregår i New Yorks gader, hvor hasan shah ser en flot pige, som han ikke kan tage øjnene fra. Sideløbende med den klassiske kærlighedshistorie følger videoen også en kriminel, der røver en kiosk. Og budskabet fra den 22-årige sanger er klart:

”Jeg synes, det er ærgerligt, når folk jagter lykke gennem penge, hvad enten det er en forretningsmand i jakkesæt eller en kriminel som i videoen til nummeret. Og det var dét, vi gerne ville kommunikere med videoen – der har jeg det fedt på gaden med mine venner, mens der samtidig er en sidehistorie om en mand, der røver en kiosk i jagten på nogle hurtige penge,” fortæller shah om videoen.

Den kvindelige hovedrolle i musikvideo er en dansk pige fra Horsens, som shah tilfældigt faldt over på Instagram. Der er dog også taget internationale kræfter i brug – flere af danserne i videoen er dansere for Jay-Z.

Du kan se musikvideoen øverst i artiklen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA