x

Charles Bradley diagnosticeret med kræft i maven

Charles Bradley diagnosticeret med kræft i maven

Den 67-årige sanger Charles Bradley aflyser resten af sine shows dette efterår på grund af mavekræft. Bradleys kræftsygdom blev opdaget, efter sangeren på det sidste har været for syg til at afholde sine planlagte koncerter i det nordlige USA.

“Jeg får den bedste lægehjælp, og vi er alle meget optimistiske. Jeg vil kæmpe mig gennem det her, ligesom jeg har kæmpet mig gennem mange andre hindringer i livet. Min kommende turné vil blive udskudt, så jeg kan koncentrere mig om mit helbred. Tak til alle for forståelsen,” siger soul- og funksangeren i en offentlig erklæring og fortsætter:

“Musik er måden, hvorpå jeg deler min kærlighed med verden, og den kærlighed, som mine fans har givet tilbage, giver mig så meget glæde. Jeg ser frem til snart at se jeres smukke ansigter og til at fortsætte med at dele min kærlighed gennem musikken.”

Charles Bradley havde med sit backup-band The Extraordinaires planlagt en turné i Nordamerika. Turneen skulle forløbe over november og fortsætte i Europa til midten af december. Bradley har allerede brugt meget af 2016 på at turnere med sit seneste album “Changes”, der udkom i april, og som er hans tredje studiealbum.

I 1967 startede Bradley sin karriere som James Brown-imitator. Sådan fortsatte Florida-sangeren de næste årtier, hvor han blev kendt for sine satiriske slag mod analfabetisme, fattigdom og arbejdsløshed. Senere skrev Bradley kontrakt med Daptone Records. Gennem 00’erne udgav Bradley 14 singler, inden hans første plade “No Time For Dreaming” udkom i 2011. Bradley var dengang 63 år gammel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA