x

Premiere: Femstjernede The Chairman er klar med video til "A Little Company"

Premiere: Femstjernede The Chairman er klar med video til "A Little Company"

Danske The Chairman, med det borgerlige navn Lucas Berner, har netop offentliggjort musikvideoen til sin nyeste single "A Little Company". Singlen er hentet fra det anmelderroste debutalbum "2064", der udkom tilbage i april. 

I videoen ser vi The Chairman fremføre sangen, akkompagneret hans band, mens de lyses op af en projektør bag dem. Videoen vidner om en mere selvsikker artist, der forinden udgivelsen af debutalbummet var ramt af en depression. The Chairman forlader for en stund pladsen bag klaveret, hvorfra vi ellers tidligere har set ham, for at hoppe en tur på dansegulvet i et miks af 80’er-æstetik, saxofonsoloer og dansemelankoli. 

Du kan se den ny video til singlen "A Little Company" herunder.

Debutalbummet "2064" udkom som en del af en selvterapeutisk proces efter et endt kærlighedsforhold. Albummet var af så stærk karakter, at det af GAFFAs anmelder Jens Dræby fik hele fem stjerner med ordrerne: "2064 er et sjældent album, der rammer lige der, hvor popmusikken overtrumfer det prætentiøse og fastholder lytterens nysgerrighed på tværs af en uforudsigelig musikalsk fortælling om jordens undergang og ensom romantik.".

Om debutalbummet sagde The Chairman selv: "Jeg håber at det vil vække genkendelse hos lytteren, da mine udfordringer jo i udgangspunktet er meget menneskelige og noget som vi mange gennemleve. I disse sociale medie-tider forsøger man ofte at udstille sig selv på bedst mulige måde. Det bliver hurtigt en kamp for at vise det perfekte liv udadtil – jeg synes, det er mere interessant at skildre virkeligheden."

Du kan læse anmeldelsen af debutalbummet "2064" her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA