x

Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D spiller i Royal Arena

Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D spiller i Royal Arena

Dizzy Mizz Lizzy spiller deres eneste koncert på Sjælland i 2017, når de sammen med kollegaerne fra D-A-D får æren af at være de første danske bands, der spiller koncert i den nye Royal Arena i København den 17. februar næste år.

Konstellationen med de to rockmastodonter i samme koncert er ikke ny. De to bands kunne i fællesskab melde udsolgt for mere end 30.000 billetter til deres koncerter på Østerbro Stadion i København og Aarhus Havn i sommeren 2015. 

Så der er ingen tvivl om, at airconditionanlægget i den nye Royal Arena kommer på en hård prøve, når Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D slår pjalterne sammen til en aften med store hits, legendariske riffs og iskolde fadøl. 

"Vores lille trio er stolte af at få lov til at spille den nye fantastiske Royal Arena som nogle af de første. Vi glæder os til en aften i rockens tegn sammen med vores kollegaer i D-A-D og er sikker på, at vi sammen nok skal få indviet det hele med manér," udtaler Dizzy Mizz Lizzys Tim Christensen.

Koncerten markerer også navnesponsor Royal Beers engagement i den nye arena. Både Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D har været ambassadører for bryggeriets Tak Rock-program, der har støttet vækstlaget i dansk musik igennem de seneste syv år, og den fælles koncert er derfor også en kulmination på et langt og fortsat intensiveret engagement i det danske musikmiljø.

Billetsalget starter fredag den 7. oktober klokken 10.

Varm op med Dizzy Mizz Lizzys seneste single "Love At Second Sight" og D-A-D's klassiker "It's After Dark":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA