x

Metalbandet Trivium gæster København og Aarhus til marts

Metalbandet Trivium gæster København og Aarhus til marts

Det rutinerede metalband Trivium gæster igen Danmark. Det sker, når de fredag den 3. marts 2017 går på scenen i Store Vega i København, og lørdag den 4. marts indtager de så scenen på Train i Aarhus. 

Vi skal dog ikke længere tilbage end juni i år for at finde bandets seneste koncert på dansk grund. Her spillede de et brag af en koncert til Copenhell, som af GAFFAs anmelder Morten Thornvig fik hele fem stjerner med ordrene: "Hvor Megadeth hører under kategorien fortidens helte, kunne Trivium meget vel være blevet fremtidens (…) Bandet væltede ud over scenekanten med en vanvittig tyngde og spilleglæde.".

Trivium fik deres store gennembrud med albummet "Ascendancy" fra 2005. Metalbandet har udgivet 19 singler og syv studiealbums og har udforsket en lang række aspekter i metalmusikken, blandt andet metalcore, thrash, power metal og hardrock. Det sidste album fra Trivium udkom tilbage i oktober 2015, og viser en mere blød side af bandet. På trods af den mere bløde side, fik "Silence in the Snow" fire stjerner af GAFFAs anmelder. Du kan læse anmeldelsen af det seneste album her.

Billetsalget til begge koncerter starter fredag den 7. oktober klokken 10. 

I klippet herunder kan du høre nummeret "Blind Leading The Blind" fra det seneste album "Silence in the Snow": 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA