x

Se teaser-video for The Rolling Stones' kommende album

Se teaser-video for The Rolling Stones' kommende album

The Rolling Stones har delt endnu en teaser-video, der giver forsmag på et kommende studiealbum, som ifølge rygter udkommer i morgen, den 6. oktober.

Tidligere på ugen delte The Rolling Stones på bandets hjemmeside en kort teaser-video med titlen ’The Rolling Stones – Coming October 6’, som viser optagelser fra British Grove Studios, hvilet er er et optagelsesstudie beliggende i det vestlige London. I går delte bandet så endnu en 10 sekunders video på Twitter – igen med den dertilhørende tekst 'COMING OCTOBER 6'.

I juni måned kom det frem, at Eric Clapton og det engelske rockband mødte hinanden i netop British Grove Studios, hvor de indspillede to numre sammen med produceren Don Was. Efterfølgende har Was til den franske avis Le Figaro udtalt, at det nye Stones-album kommer til at indeholde en coversamling af blues-numre, og at denne samling blev indspillet på blot tre dage. Derudover er Don Was af fuld begejstring for indholdet på det nye album.

”Albummets indhold er råt og meget autentisk. Det sammenfatter essensen af bandet”, udtaler Was til Le Figaro.

Det nye album bliver The Rolling Stones' første studiealbum siden "A Bigger Bang" fra 2005 og deres i alt 25. studiealbum.

Se The Roling Stones' teaser-video herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA