Nyhed

Pernille Rosendahl udvider sine koncerter med talks

Sangerinden og sangskriveren vil bryde de vante normer, når hun tager på efterårsturné. Netop derfor har hun indført "talks" før koncerterne.

Tidligere har vi kunne fortælle, hvordan sangerinden Pernille Rosendahl vil bryde med de gængse koncertnormer, når hun i løbet af efteråret giver koncert i seks forskellige danske byer. Rosendahl vil tættere på publikum, end der normalt ses, og et nyt initiativ skal nu hjælpe med det.

Før hver koncert vil der afholdes en "talk", hvor Pernille Rosendahl, i samspil med en lokal samtalepartner, vil tale om musik, skabelse, nærvær, lokalområdet, stort og småt og alt der ligger lige for. Samtalepartneren er udvalgt af Rosendahl selv og vil blive annonceret løbende.

Den første koncert på efterårsturnéen finder sted i Aalborg, fredag den 7. oktober, hvor sangerinden har udvalgt Gitte Ørskov som samtalepartner. Gitte Ørskov er museumsdirektør for Kunsten i Aalborg og bestyrelsesformand i Statens Kunstfond. 


Tidligere er det kommet frem, hvordan Rosendahl vil bryde med de vante rammer. Planen er at bryde numrene op, både nye og gamle, hvor enkelte numre fra Swan Lee og The Storm er med på sætlisten. Det skal give sangene et helt nyt udtryk, hvor der bliver tid og plads til at arbejde i dybden med stemningen i hvert nummer. Ambitionen er, at lytterne skal være med i den proces, når Pernille Rosendahl genfortolker sine sange til efterårets koncerter.

Tilbage i april i år udgav Pernille Rosendahl soloalbummet "Dark Bird", der af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen fik fire stjerner og en flot og klar besked med sig: "Pernille Rosendahl synger både yndefuldt og med en determineret kraft."

Du kan læse hele anmeldelsen af "Dark Bird" her.


 

Tourplanen for Rosendahls efterårsturné ser således ud:

Den 7. oktober: Musikhuset, Aalborg


Den 26. oktober: Studie 2 Koncerthuset, København

Den 29. oktober: Godset, Kolding

Den 4. november: Pakhuset, Nykøbing Sjælland


Den 5. november: Train, Aarhus

 

Herunder kan du høre sangen "Fire" fra soloalbummet "Dark Bird": 

ANNONCE