x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

PHONO rykker igen

I Odense starter weekenden allerede torsdag, når PHONO Festival igen sætter gang i byens dansegulv. Den står på lækker elektronisk musik fra hele verden, når blandt andre Moritz von Oswald og Raime indtager Odense Havn.

Hvad: Phono ’16

Hvor: Finlandkaj 6, Odense C

Hvornår: 6. – 9. oktober

Hvordan: Facebook-event

 

Drum ’n’ bass på Bolsjen

Drum & Bass Klubben indtager torsdag Bolsjefabrikken på grænsen mellem Østerbro og Nordvest, hvor blandt andre Selecta Kanan sætter gang i lydsystemet. Publikum har at gøre med et nyt event lavet i samarbejde Dubkultur, og der er helt sikkert noget spændende i gærde.

Hvad: Drum & Bass Klubben

Hvor: Bolsjefabrikken, Ragnhildgade 1, Kbh. Ø

Hvornår: 6. oktober fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Efterfest på Jolene

Når Chinah torsdag aften lægger Vega ned, er der ingen grund til at gå hjem. Stik hellere afsted til Jolene i Kødbyen, hvor efterfesten blandt andet leveres af norske Smerz og Julius Sylvest.

Hvad: Manna Presents: Chinah After Party

Hvor: Jolene, Flæsketorvet 81-85, Kbh. V

Hvornår: 6. oktober fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

Din månedlige dosis seksuel medicin

Tiden er igen kommet, hvor DJ Passion Swayze og Hucknall 7700 indtager lydsystemet på HeadQuarters i Aarhus. Den står på lækre rytmer fra 70’erne og 80’ernes dansegulve, og der er god grund til at forvente musik fra blandt andre Prince og Chic.

Hvad: Sexual Healing

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 7. oktober fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Grandtheft dj’er på Rust

Den canadiske dj Grandtheft besøger fredag Rust i København. Han har lagt klubber ned over hele verden, og fredag er det Københavns tur til at blive rusket i. Med remixes af blandt andre Major Lazer og Diplo, har Grandtheft opnået bred anerkendelse, så leder du efter det rigtige dansegulv til din weekend, er det Rust, du skal besøge.

Har du ikke danset dig træt, når lørdag aften kryber sig ind på sig, får Drake desuden et skud på Rust, når der lørdag er Drake Tribute Party.

Hvad: Grandtheft @ Rust

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 7. oktober fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Club Supreme på Vega

Den danske dj Typhoon indtager lørdag Vegas lokaler, og har naturligvis taget en masse venner med. Lydsystemet vil uden tvivl flyde over med det bedste fra hiphoppen, reggae og R&B.

Hvad: Club Supreme m. Typhoon & Friends

Hvor: Vega Klub, Enghave 40, Kbh. V

Hvornår: 8. oktober fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA