x

Howe Gelb kommer til Danmark i en ny konstellation

Howe Gelb kommer til Danmark i en ny konstellation

Et af de helt store navne inden for Americana (blanding af rock og amerikansk folk- og countrymusik) kommer endnu engang til Danmark. Howe Gelb vil optræde på Bremen Teater i København den 6. december og på Dexter i Odense den 7. december.

Som noget nyt vil Howe Gelb optræde i en ny konstellation i form af Howe Gelb Piano Trio. Howe Gelb er bedst kendt som forsanger i bandet Giant Sand, der siden midten af 80’erne har gjort sig bemærket og toneangivende inden for americana. Gelb har i sin lange karriere arbejdet sammen med musikere som PJ Harvey, Lambchop, Vic Chesnutt og M. Ward, og to tidligere Giant Sand-medlemmer udgør i dag kernen i gruppen Calexico.

Amerikaneren har en forkærlighed for Danmark, og ud over en række koncerter på dansk jord er Gelb gift med danskeren Sofie, som han mødte efter en koncert i Aarhus i 1990. Hans band Giant Sand har ligeledes i en årrække bestået af danske musikere.

Howe Gelb udgav i september en ny, jazzet sang ”Terribly So” som er førstesinglen fra det kommende album ”Future Standards”, der udkommer den 25. november.

Billetterne til de to koncerter kan findes her:

Bremen Teater i København den 6. december

Dexter i Odense den 7. december

Du kan høre ”Terribly So” herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA