x

Premiere: The Great Dictators er klar med video til sidste album i trilogien "Holy Creatures"

Premiere: The Great Dictators er klar med video til sidste album i trilogien "Holy Creatures"

I dag, torsdag den 6. oktober, har det københavnske band The Great Dictators" netop offentliggjort videoen til førstesinglen fra deres kommende album "Women", der udkommer den 4. november via Royal Toad Records. 

Det kommende album er en hyldest til kvinden, og deraf navnet. Det er da også en kvinde, der ses i videoens hovedrolle. I den dystre, men flotte musikvideo, følger vi kvindens vej igennem en diset skov, hvor hun slutteligt ender i en skovsø. Undervejs bliver der blandt andet bygget træ-skulpturer i bedste "True Detective"-stil, der i kombination med den dystre og tunge musik, understreger og opbygger en stemningsfuld video. Videoen er produceret af Casper Heijkenskjöld og Andrea Eedes fra Glasyr.

Du kan se den flotte video og høre den nye single i klippet herunder.

Det kommende album er det sidste og tredje album i bandets triologi "Holy Creatures". Debutalbummet "Liars" udkom i 2014, efterfølgeren "Killers" i 2015 og nu altså "Women" i 2016. De foregående album fik af GAFFA henholdsvis fem og fire stjerner. 

For første gang i trilogien har bandet tilladt sig selv at bruge elektriske guitarer, hvilket de begrunder således: "Verden bliver dummere og dummere. Det gør populærmusik også. Vi har brug for en masse rock, der kan ruske op i os igen. Så nu har vi skruet op på forstærkerne og for de store følelser. Forhåbentlig kan vi med "Women" give folk et skud eftertænksom rock.".

For "The Great Dictators" er missionen med albumtrilogien, at rocken skal genoplives.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA