x

Højdepunkter fra Kronprinsparrets Priser 2016

Højdepunkter fra Kronprinsparrets Priser 2016

Musikteatret i Holstebro var i sjældent fornemt selskab lørdag aften, da Kronprinsparrets for 12. gang uddelte deres prestigefyldte priser til personer og organisationer, der i årets løb har gjort en særlig indsats på det kulturelle eller sociale område.

Ud over takketaler fra de stolte prismodtagere kunne publikum også nyde et liveshow fyldt med musik fra folkekære og talentfulde musikere som Duné, Lars H.U.G, Karl William, Saveus og Pernille Rosendahl. 

Prismodtagere og livemusik

Kronprinsparrets Kulturpris gik til filminstruktør og manuskriptforfatter Tobias Lindholm, mens Kronprinsparrets Sociale Pris gik til Børn, Unge og Sorg. Årets Stjernedryspriser gik til henholdvis musiker og komponist Mathias Heise og Johansen Skovsted Arkitekter. 

Ud over de fire priser bød aftenens prisuddelings-show på en række musikalske indslag. Aarhusianske Karl William spillede nummeret ”Alt Er Fint”, mens Lars H.U.G. overraskede publikum og kronprinsparret med sin fremførelse af nummeret ”Mon De Kan Reparere Dig?”, som Kronprinsen citerede teksten fra under sin bryllupstale til Kronprinsesse Mary i 2004.

Også modtager af stjernedrysprisen Mathias Heise var på scenen for at give en smagsprøve på sit talent på den kromatiske mundharpe. Du kan se hans optræden med Pernille Rosendahl her: 

Se hele prisuddelingen via DR's hjemmeside her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA