x

Tidligere Blink 182-frontmand kontaktede Clinton-lejren for at tale om UFO'er

Tidligere Blink 182-frontmand kontaktede Clinton-lejren for at tale om UFO'er

Den tidligere Blink 182-forsanger Tom DeLonge har kontaktet Hillary Clinton-lejren for at tale om UFO’er. Dette er netop kommet frem, efter at WikiLeaks har offentliggjort en række mails, som DeLonge sendte til formanden for Clintons kampagneafdeling, John Podesta, som deler DeLonges fascination af de uidentificerede flyvende objekter, skriver The Guardian. Der er indtil videre offentliggjort to mails fra Blink 182-forsangeren.

Den første af de to mails blev sendt i 2015, hvor DeLonge ønskede at introducere Podesta for to "meget interessante personer", der ligeledes deler deres fælles interesse. Efter en lidt overfladisk beskrivelse af de to personer og deres professionelle karrierer afrunder DeLonge med at sige, at det er officielle personer fra absolut øverste lag, og at et møde med dem i dén grad vil være deres tid værd. 

Du kan læse denne mail her, via WikiLeaks.

Den anden af de to mails blev sendt i år, og her beskriver DeLonge, hvordan han har været i kontakt med generalmajor William McCasland, der tidligere har haft en toppost i the U.S. Air Force og som angiveligt har kendskab til Roswell-hændelsen, hvor amerikanske myndigheder ifølge konspirationsteoretikere beslaglagde og skjulte en nedstyrtet UFO i New Mexico i 1947. I mailen bekræfter DeLonge, at han har talt med McCasland, og at han under deres samtale bekræftede, at man fandt noget i New Mexico og kørte det til et laboratorium, hvilket netop McCasland stod i spidsen for indtil for et par år siden.

Du kan læse denne mail her, ligeledes via WikiLeaks.

John Podesta har tidligere været stabschef under Bill Clinton, rådgiver for Barack Obama og er nu kampagneleder for Hillary Clintons valgkampagne. Det vides endnu ikke, om Podesta besvarede nogle af de mails, han modtog fra Tom DeLonge. Det har dog længe været kendt af offentligheden, at Podesta er fascineret af UFO'er og tanken om liv i rummet. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA