x

Beach Slang afskediger guitarist efter beskyldninger om seksuelle overgreb

Beach Slang afskediger guitarist efter beskyldninger om seksuelle overgreb

Det amerikanske punkrockband Beach Slang, som i går indledte en turné i forbindelse med det seneste album ”A Loud Bash of Teenage Feelings”, har måttet se sig nødsaget til at afskedige gruppens guitarist Ruben Gallego på grund af beskyldninger om seksuelle overgreb.

I en omfattende statusopdatering på Beach Slangs Facebook-side giver bandets resterende medlemmer, James Alex og Ed McNulty, udtryk for, at de har set sig nødsaget til at afskedige Gallago, indtil der kommer en klarmelding i sagen. Læs hele statusopdateringen her.

Beslutningen om af afskedige Ruben Gallego kommer højst sandsynligt som en stor overraskelse for mange, eftersom dette falder sammen med Beach Slangs albumturné, der som sagt blev skudt i gang i går aftes. Dette har betydet, at gruppen vil gennemføre turnéen i en akustisk version med frontfigur og forsanger James Alex på akustisk guitar.

Det er ikke første gang, at Beach Slang kommer i vælten som følge af drastiske handlinger. Tilbage i april måned i år annoncerede bandet, midt under en koncert i Salt Lake City, at de havde besluttet sig for at splitte op, og at dette ville være deres sidste optræden. Kort tid efter var James Alex ude at undskylde for den forhastede beslutning og benægtede en opsplitning af bandet. Derudover besluttede den daværende trommeslager JP Flexner sig for at forlade Beach Slang en måned senere.

Lyt til samtlige 10 numre fra det nye studiealbum ”A Loud Bash of Teenage Feelings” herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA