x

Stem på Alphabeat

Stem på Alphabeat

Som tidligere nævnt har man fra MTV's side i år valgt at inddrage seerne endnu mere i udvælgelsen af finalister og vindere til dette års MTV Europe Music Awards (MTV EMA).

Selve showet afvikles i München 1. november, men inden da er der masser af muligheder for at være med til at påvirke showet hjemme fra sofaen.

Blandt andet kan man stemme på danske Alphabeat i kategorien New Sounds Of Europe og være med til at sikre dem en plads på scenen i Olympia Halle i München.

Gruppen slog nemlig de to øvrige danske nomineringer - Volbeat og Trentemøller - og er nu i finalen mod fjorten andre europæiske upcoming-navne.

Med undtagelse af engelske James Morrison er Alphabeat oppe imod nærmest ukendte navne, der ligesom danskerne er blevet udvalgt af seerne i deres lokalområder.

Stemmeboksen er nu åbnet på tv-showets officielle webside, og bliver Alphabeat top tre, flyver MTV bandet direkte til München, hvor EMA afholdes. Og endelig på selve aftenen bliver det afgjort, om det bliver Alphabeat, der får lov til at fyre et af deres hits af foran publikum, folk foran skærmene rundt i Europa og navne som Mika, Foo Fighters og værten Snoop Dogg.

Samme sted kan man naturligvis også stemme på de nominerede i kategorier som "Rock Out", "Album" og "Ultimate Urban".

Samme sted vil man senere også kunne stemme i kategorien "Best Danish Act", hvor Dúné, Volbeat, Suspekt, Trentemøller og Nephew er de nominerede.

Stem på Alphabeat


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA