x

Magtens Korridorer fortolker Halo-sang

Magtens Korridorer fortolker Halo-sang

Tredje udgave af det populære konsolspil Halo udsendes 26. september, og i den forbindelse har Xbox-folket arrangeret en særlig event i Stockholm, hvor blandt andet Magtens Korridorer.

Gruppen har fået til opgave at fortolke sangen "Heretic", der figurerer på soundtracket til spillet, hvilket de blandt andet har gjort ved at tilføje en dansk tekst. Om projektet siger guitarist Niklas Schneidermann:

- Det er utroligt sjovt at få en bundet opgave som det at skulle fortolke et nummer fra et computerspil. Sådan noget har vi aldrig prøvet før, og det er virkelig en udfordring. Vi har lavet en radikal fortolkning af nummeret ”Heretic” med vores helt egen tekst. Det med computerspil er ikke fremmed for mig, og specielt før jeg fik børn, spillede jeg masser af bilspil og fodboldspil.

Den kommende koncert markerer ikke bare gruppens første bundne opgave, men også deres første koncert i udlandet.

- Vi er jo et meget dansk band, der kun synger på dansk, så det internationale gennembrud ligger nok ikke lige om hjørnet. Men Sverige ligger jo tæt på. Gasolin' spillede i både Norge og Sverige, og så kan vi også prøve.

Magtens Korridorer, der er pladeaktuelle med "Det Krøllede Håb" 8. oktober, skal optræde til Halo 3-eventen sammen med blandt andre Backyard Babies, Sveriges Radios Symfoniorkester og dansere fra Kungliga Baletten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA