x

will.i.am gør grin med Donald Trump i ny musikvideo, "GRAB’m by the PU$$Y"


Den 41-årige amerikanske sanger og rapper will.i.am, med det borgerlige navn William James Adams Jr., har i anledning af det amerikanske præsidentvalg udgivet en underholdende video og singlen,"GRAB’m by the PU$$Y", og skriver sig dermed på listen over musikere, der gør grin med, og tager afstand fra, præsidentkandidaten Donald Trump.

I videoen ser vi will.i.am, iført en blond paryk og jakkesæt, besvare spørgsmål fra en repræsentant for publikum, nemlig kollegaen fra Black Eyed Peas, Apl.de.ap.

Som MC Donald T. Rump besvarer will.i.am spørgsmål om blandt andet krigen i Afghanistan og politiets de mange skyderier mod sorte borgere. Videoen foregår som en del af en debat, hvor kandidaten Madam Boss, spillet af sangerinden Liane V., bliver afbrudt og hånet af MC Donald T. Rump. 

Nederst i videoen kører en liste med udtalelser og holdninger, som understreger de absurditeter, der sættes fokus på i videoen. Man kan blandt andet se følgende udtalelse: "MC Donald T. Rump siger: "Hvis Mexico ikke betaler for muren, vil Kina eller Tyskland gøre det, de ved, hvordan man bygger og finansierer mure."

Slutteligt træder will.i.am ud af rollen og træder ind i billedet som sig selv. Her kommer han med en opsang til det amerikanske folk og understreger, at dette ikke er en tv-serie, en film eller et realityshow, men at det er virkelighed og siger direkte, at alle bør stemme på Hillary Clinton. 

Du kan se den underholdende video i klippet herover.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA