x

Opsamling for flere fristeder

Opsamling for flere fristeder

I et forsøg på at gøre politikerne opmærksomme på behovet for fristeder i København er en gruppe musikere og bands gået sammen og har kompileret opsamlingsalbummet "Ornli' Syg Gadefest For Flere Fristeder".

Pladen vil blive uddelt gratis rundt om på gader og stræder i København, og i en pressemeddelelse beskrives motivationen for at udsende pladen således:

"Fordi vi vil ha' fristeder frem for al den offentlige ro og orden, der pludselig synes at være så moderne.

Vi byder altså hermed alle københavnere op til dans i en by, der er ved at drukne i en kæmpemæssig flodbølge af caffe latte og friværdi - Fordi vi synes at gode gamle København har fortjent bedre end det! København er
ikke og skal heller ikke være et roligt parcelhuskvarter - København er vores allesammens hovedstad - Fuld af liv og glade dage!"

Der optræder 15 forskellige navne på pladen, der blandt andet indeholder bidrag fra Turboweekend, Speaker Bite Me, Oh No Ono, SPEkTR og Junior Senior.

Pladen kan ikke købes nogen steder, så er du interesseret i at få fat i et eksemplar, må du altså en tur på gaden og holde øjne og formodentlig også ører åbne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA