x

A Kid Hereafter-sideprojekt får kontrakt

A Kid Hereafter-sideprojekt får kontrakt

A Kid Hereafter udsendte tidligere på året debutpladen "Rich Freedom Flavour", der i en femstjernet GAFFA-anmeldelse blev kaldt en "herligt original, spraglet og sprudlende dansk debut".

Siden da har gruppen spillet en lang række koncerter blandt andet på dette års Spot Festival, hvor publikum blev udsat for gruppens kærlighed til særdeles voldsom metal-musik.

Den kærlighed har nu affødt sideprojektet A Kid Hereafter In The Grinding Light, som guitaristen Manoj Ramdas (Spektr, eks-Raveonettes) er kommet med i. Dette projekt har netop underskrevet en kontrakt med selskabet Drug(s).

Om det nye projekt udtaler hovedmanden bag begge bands Frederik Thaae:

- A Kid Hereafter er et festband i alle afarter, og hård og hurtig metal har altid repræsenteret den optimale fest for mig. …The Grinding Light er lige så meget et loveattack som vores prog-pop-punk-moderskib, blot i en mere komprimeret form. Vi er inspirerede af bands som Mr. Bungle og They Might Be Giants, der helt bevidst ligger uden for genrer og gængse markedsmålrettede strategier, så det har været det naturligste skridt at inddrage noget tons i vores regnbue. Jeg drømmer allerede om symfoniorkesterpladen, selvom den nok er et par stykker fremme i rækken.

Det forventes, at debutalbummet fra A Kid Hereafter In The Grinding Light udkommer i begyndelsen af 2008. Men inden da kan både A Kid Hereafter og det nye sideprojekt opleves live følgende steder:

28/9 – HWCH Festival, Dublin (Irland)

6/10 – Metro, Ringsted
11/10 – Store Vega (opv. for Alphabeat), Kbh.
26/10 – Loppen, Kbh.
27/10 – Musikhuset, Slagelse
28/10 – Stars, Vordingborg

1/11 – Lades Kælder (grind remixed special), Kbh.
2/11 – Paletten, Viborg
3/11 – Viften, Rødovre
9/11 – Månen, Haderslev
17/11 – Skive Teater, Skive
24/11 – Sønderborghus, Sønderborg
29/11 – Støberihallen, Hillerød
14/12 – Fermaten, Herning
26/12 – Kulturfabrikken, Nykøbing F.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA