Tidligere Pearl Jam-trommeslager skuffet over ikke at være nomineret til Rock and Roll Hall of Fame

Tidligere Pearl Jam-trommeslager skuffet over ikke at være nomineret til Rock and Roll Hall of Fame

Tidligere trommeslager i Pearl Jam, Dave Abbruzzese, er ikke nomineret til Rock and Roll Hall of Fame sammen med resten af sine tidligere bandmedlemmer.

Til nyheden om, at det succesfulde rockband var blandt de nominerede til Rock and Roll Hall of Fame i 2017, fortæller Abbruzzese, at han er skuffet over ikke at være en del af nomineringen.

Abbruzzese var bandet tredje trommeslager og spillede i bandet fra 1991 og til han blev fyret i 1994. Han nåede at være med på pladerne ”Vs.” og ”Vitalogy” fra henholdsvis 1993 og 1994.

Ud over de faste bandmedlemmer Eddie Vedder, Mike McCready, Stone Gossard og Jeff Ament er nuværende Pearl Jam-trommeslager Matt Cameron og bandets første trommeslager, Dave Krusen, en del af nomineringen.

Dave Abbruzzese har udtryk sin skuffelse på sin Facebook-side, citeret af Alternative Nation. ”Det er bare en god mulighed for at se, hvad Pearl Jam har at sige som svar. Lad os se, om de gør det rigtige. Det bliver interessant at se det spin, der kommer ud af det.”

”Jeg har set dem ændre en 15 år gammel aftale ved bare at ignorere dens indhold og tilbageholde penge, som ikke tilhører dem for at tvinge mig til acceptere ændringerne,” skriver Abbruzzese. ”De ved, hvordan man spiller spillet… på deres måde!”

Jack Irons, der spillede trommer i bandet efter Abbruzzese og frem til 1998, er heller ikke nomineret.

Se musikvideoen til Pearl Jams nummer ”Blood” fra albummet ”Vs.” fra 1993, hvor Dave Abbruzzese sidder bag trommerne:

Her kan du se den fulde liste over nominerede til Hall of Fame 2017:

Bad Brains
The Cars
Chaka Khan
Chic
Depeche Mode
Electric Light Orchestra
J. Geils Band
Jane’s Addiction
Janet Jackson
Joan Baez
Joe Tex
Journey
Kraftwerk
MC5
Pearl Jam
Steppenwolf
Tupac Shakur
Yes
The Zombies

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA