x

Korn til København

Korn til København

Der var mange, der blev skuffede, da Korn i sommeren 2006 måtte aflyse en række koncerter, herunder Scandinavian Congress Center i Århus, da forsanger Jonathan Davis blev ramt af en sjælden blodsygdom.

Nu er Korn imidlertid stærkt tilbage og er klar til at give en ny koncert som hovednavn i Danmark. Denne gang i KB Hallen i København torsdag den 31. januar.

I mellemtiden har Korn udgivet et nyt album, deres ottende studiealbum, som blot hedder “Korn” og som mange anmeldere, herunder GAFFAs Keld Rud, har udnævnt som deres bedste i mange år.

Korn var dog for nylig i Danmark, idet de var supportband til Ozzy Osbourne-koncerten i Forum 13. juni. Dengang skrev GAFFAs anmelder Mathias Nielsen blandt andet følgende og uddelte fire ud af seks stjerner:

“Korn har allieret sig med Slipknots trommeslager, Joey Jordison, og han har åbenbart givet bandet et ordentligt spark i røven. I hvert fald kom d’herrers sange langt ud over scenekanten allerede fra første nummer, ”Here to Stay” (...). Og selvom Jonathan Davis skal have ilt mellem hver nummer, så kvitterede han og bandet med et opvarmningssæt af de bedre, og man stod med fornemmelsen af, at de ivrige tilskuere fik valuta for pengene.”

Korn har fra det selvbetitlede debutalbum fra 1994 markeret sig som et af de stærkeste af de såkaldte nu metal-bands med deres kombination af skarpe, dystre guitarstrukturer, selvransagende tekster, hiphop-inspireret, funky rytmebund og intense vokaler. Især gruppens andet og fjerde album, "Life Is Peachy" og "Follow The Leader" fra henholdsvis 1996 og 1999, er blevet store hits.

Billetsalget starter på fredag 28. september kl. 10 gennem Billetlugen samt i Fona.

Korns hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA