x

Nephew udsender live-cd/dvd

Nephew udsender live-cd/dvd

Foto: Anders Stensgaard

Som tidligere nævnt her på GAFFA.dk, optog Nephew deres koncert på Orange Scene på dette års Roskilde Festival, og nu kommer disse optagelser til at se dagens lys på en kombineret cd/dvd-udgivelse.

Udgivelsen får titlen "Roskilde 07.07.07" og samler live-optagelser af hits som "Igen & Igen &", "Movie Klip", "Science Fiction & Familien" og "Superliga" både på en almindelig cd og på en dvd, der indeholder optagelser lavet med 19 kameraer under gruppens festivaloptræden.

Nephew havde til lejligheden udviklet et specielt lysdesign, og kunstnerkollektivet Ingen Frygt blev inviteret med og skabte en eksklusiv storskærmsproduktion til begivenheden, samtidigt med at bandet selv lavede ny udgave af "Hospital", hvor rapperen L.O.C. medvirker.

Om koncerten siger frontmanden Simon Kvamm i en pressemeddelelse:

- Roskilde har på en eller anden måde sat nogle hjørnesten i Nephews efterhånden 11-årige liv. Da vi spillede på den daværende Campingscene i 2000, var vi på vej ned i et sort hul, der førte til opløsning. Da vi spillede på Odeon i 2004, var det første gang, vi stod foran så stort et publikum, og det blæste os fuldstændig væk. Og da vi spillede på Orange i år, var det som at være fodboldspiller og få lov at spille på det nationale stadion for første gang. Aldrig har vi spillet så fokuseret, hvilket man på tydeligt kan se i øjnene på os. Den nat i juli sagde jeg fra Orange Scene til de cirka 60.000 mennesker, at dette foreløbig er det ubestridt største i Nephews levetid. Og jeg løj ikke.

"Roskilde 07.07.07" bliver også udsendt i en Special Edition-udgave. Her får man en masse ekstra materiale inklusive interviews med bandet, 36 siders fotobog, Klip fra 2000- og 2004-koncerterne på Roskilde, tre numre fra Nephews koncert i KB-Hallen 27. april 2007, videoerne fra albummet "Interkom Kom Ind" med mere.

Desuden er Nephew vs Timbaland – "The Way I Are" inkluderet som bonus på begge udgivelser.

"Roskilde 07.07.07" udsendes 5. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA